100 5508 m

Чому не варто економити на вхідних дверях?

Вхідні двері – це «візитівка» будь-якого помешкання. На них покладена надзвичайно важлива функція: захист оселі та її мешканців від непроханих гостей. Дешеві та ненадійні двері без проблем піддаються злому: шахраям та злочинцям буде легко потрапити в вашу квартиру. Саме тому до вибору вхідних дверей варто підійти з максимальною відповідальністю: уважно оглянути дверне полотно, поцікавитися, з якого матеріалу воно виготовлене, переконатися у функціональності та надійності усіх замків. Хороші вхідні двері у Львові не можуть коштувати занадто дешево, детально тут. Зазвичай, дуже низька ціна свідчить про таку ж якість. Наприклад, якщо вам пропонують підробку, видаючи її за продукцію відомого у світі бренда, або ж якщо ви купуєте двері в ненадійному магазині. Тому давайте розглянемо, якими мають бути надійні вхідні двері, та на що варто звернути увагу, обираючи їх.

100 5508 m

Вибираємо вхідні двері без помилок

Потрапивши до магазину дверей, будь хто розгубиться: асортимент продукції розширюється з кожним роком. Звичайно ж, це позитивна тенденція – є можливість знайти ідеальний варіант для свого дому. Але, з іншого боку, великий вибір може збити з пантелику.

Тому запам’ятайте:

  • Найкращі матеріали для вхідних дверей – це дерево та сталь. Останній матеріал, звісно ж, є більш надійним та міцним. Стальні двері точно не вдасться вибити – такою силою людина попросту не наділена. Краще, коли профіль дверей виготовлений із цільного листа сталі – тоді вони будуть ще міцнішими.
  • Стальні двері не дорівнюють броньованим. Часто, недобросовісні продавці намагаються запропонувати звичайні двері зі сталі під виглядом броньованих. Не поспішайте вірити на слово: попросіть, щоб вам показали відповідний сертифікат, в якому буде зазначена така інформація.
  • Два замки на дверях – гарантія безпеки. Обирайте двері, на яких одразу встановлені циліндричний та сувальдний замки. Зламати таку конструкцію буде практично неможливо.
  • Не варто економити на фурнітурі. Петлі, ручки та навіть вічко, мають бути дуже якісними – інакше найближчим часом виникне потреба в заміні дверної фурнітури.
  • Варто довіряти перевіреним магазинам. Звичайно ж, купити вхідні двері на маленькому ринку на окраїні міста – приваблива ідея, але якість такої продукції у більшості випадків, не така вже й хороша. Краще звернутися в кваліфіковані салони. Наприклад, в «Центр Дверей». Там вам запропонують чудові варіанти та з радістю допоможуть вибрати.

Багато господарів хоче також зекономити на установці вхідних дверей, мовляв, і сам впораюсь. Але краще довірити цю справу професіоналам: так ви можете бути впевненими в надійності усієї конструкції.

Loading...