Тайський масаж – це спосіб доторкнутися до історії

imagesТайці з давніх часів славилися вмінням робити масаж. Тайський масаж ніколи не був просто способом розслаблення. Він був однією з технологій традиційної медицини і лікував безліч недуг і хвороб.

Історія тайського масажу

Щоб зрозуміти, що таке справжній тайський масаж у Львові, потрібно заглибитися в його історію. За легендою такий масаж був винайдений одним з наближених Будди в якості нового засобу сучасної на той момент медицини. Таким чином, парадоксально, але тайський масаж зародився в Індії. Однак, розвинувся і прийняв завершену форму він уже безпосередньо в Таїланді, ввібравши в себе культуру і філософію цієї таємничої країни.

Головною метою масажу було досягти внутрішньої гармонії. Людина розглядався, як посудину, наповнений енергією, яка знаходитися в хаотичному русі. Щоб досягти гармонії, потрібно було направити енергію в одне русло. Цього і намагалися досягти масажисти, які навчалися тайського масажу. Під час процедури, масажист повинен був злитися з пацієнтом, щоб впливати на його енергію за допомогою власної. Також вплив на певні точки на тілі допомагає досягти клієнту тієї самої гармонії.

Мало хто знає, але перед цим тайським масажем вимовлятися мантра, яка готує людину морально і фізично до початку процедури. Релігія і техніка такого масаж завжди були міцно пов’язані між собою. Багато років тому, тайського масажу навчали саме в храмах.

На відміну від сучасних інтерпретацій тайського масажу, він повинен проводитися більш, ніж 1 годину. Кращі результати приносить тригодинної тайський масаж.

У нашому спа салоні Наталії Безвуляк http://bezvuliak.com/service/   ви зможете відчути на собі всі особливості тайського масажу і внутрішню гармонію своєї енергії.

Loading...